2014-01-26 09:01:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Már megint nem fér a bőrébe

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi ismerőse újra feltűnhet az életében. Ha másként nem ön is tehet azért, hogy így legyen: hívja fel, hívja meg az otthonába! Talán még maga sem tudja, miért van rá szüksége. A találkozón kiderülhet az ok, ami eddig rejtve volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lépjen ki végre az otthon falai közül. Nem töltheti az életét örökösen begubózva a négy fal között, mindenféle képernyőket bámulva! Ha hideg is az idő, az odakint élettel teli. Az odabent most lassú halódás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy váratlan meghívás, baráti találkozó kimozdíthatja önt a csendes unalomból. Ha hiába várja a váratlant, akkor legyen ön a kezdeményező! Hívjon embereket az otthonába! A végén még valami mulatságféle is kerekedhet a dologból.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rosszul indul a napja: már eleve kimerültnek, netán búskomornak érezheti magát. A mozgás és a vitaminok hiánya is lehet azonban az oka a kedvetlenségének. Kocogjon, süttesse magát a téli napon, és egyen zöldségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Már megint nem fér a bőrébe: kötözködik, okoskodik, és akarva-akaratlanul is megbántja azt, akit a legjobban szeret. Jobb lenne, ha néha inkább lakatot tenne a szájára! A kedvese kedvetlenségét hogyan nézi akkor?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jót tesz önnek, ha a mai napját végre pihenéssel tölti. Az elengedettség állapota ahhoz is hozzájárulhat, hogy a kedvesével is végre javuljon a kapcsolata. Sok baj forrása az, hogy másképp látják a dolgokat. Beszéljék meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napot használja végre arra, hogy több időt tölt a családjával. A teendők, a háztartási gondok is közös megoldást kívánnak. Egyedül semmire sem menne. Nyugodtan bevonhatja a nagyobb gyerekeit is: élvezni fogják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon számítson rá, hogy meg kell változtatnia a programját. Akármit is tervezett mára, egy váratlan esemény keresztülhúzhatja a számításait. A kedvesével is lehet egy kisebb összezördülése. Egy pohár bor mellett kibékülhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyén áthaladó Hold okozhat érzelmi viharokat az életében. A kedvesével is összetűzésbe keveredhet, amit elsősorban a saját kiélezett érzékenységének köszönhet. A mélyben forrongó indulatok a felszínre törnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön is érzi már, hogy itt az ideje, hogy valamilyen testmozgásba kezdjen. Ez a tél sajnos a hátrányára változtatta meg a körméreteit. Egy barátja, vagy barátnője is edzőterembe hívja. Ideje mozdulni, ezt ön is belátja végre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kisebb egészségügyi problémájára ma valaki alternatív kezelési javaslattal állhat elő. A szelídebb módszerekkel valóban kedvezőbb eredményt érhet el anélkül, hogy ártana a szervezetének. A gyógynövények, a homeopátia segítenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Pénzügyi nehézségek miatt főhet ma a feje. Szerencsére a nagyanyjától származó emlékek, tapasztalatok segítik abban, hogy hogyan is lehet kevésből is kijönni. Most még élvezi is ezt a lehetetlennek tűnő feladatot.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: